Wie zijn wij?

Zorg voor jou

Huisartsenpraktijk Dokter Drenthe locatie Steenwijk is uitsluitend op afspraak geopend. Jij kunt zelfstandig een terugbelafspraak plannen op de dag en het tijdstip naar jouw voorkeur. Daarnaast kun je op onze website veel zaken zelfstandig regelen: jij kunt herhaalrecepten aanvragen, een E-consult insturen, een terugbelconsult met de huisarts aanvragen of met de assistente en jouw eigen uitslagen inzien. Op dit moment kun je je niet inschrijven als nieuwe patiënt.

We vinden persoonsgerichte zorg en eigen regie erg belangrijk. Kijk voordat jij een afspraak maakt op: Home – Moet Ik Naar De Dokter

Heb jij medische klachten en wil je snel advies over wat je zelf kunt doen? Kijk dan op: Thuisarts.nl | Betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid

Ons Team

Ons team

A. Pikstra

Huisarts

L. Kok

Huisarts

I. Bluemink

Huisarts

D. de Groot

Huisarts

R. Schats

Huisarts

C. Grau

Huisarts

Soraya

Doktersassistent

Liesbeth

Doktersassistent

Inge Regnery

POH-GGZ

Yvonne Koster

POH-S

Anneke Stienstra

Verpleegkundig specialist

Eline Gustin

Praktijkmanager

Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen zijn samengesteld op basis van vragen die wij vaker krijgen. Door de antwoorden hier te geven besparen wij je de moeite van contact zoeken en hebben wij huisartsen minder onderbrekingen in ons werk met patiënten. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet vinden dan kun je je vraag stellen aan de praktijk.

Moet ik een afspraak maken met de huisarts?
Hoe kan ik een telefonische afspraak maken?

Praktijkinformatie

Alle consulten van patiënten met een Nederlandse verzekering worden direct bij de verzekeraar gedeclareerd. Je kunt de tarieven vinden op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit, de Nza.

Huisartsenpraktijk Dokter Drenthe
  • Sluisweg 2
  • 8332 JC Steenwijk
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten