Nieuwsbrief #1

jan 19, 2024

Beste meneer, mevrouw,

Dokter Drenthe heeft huisartsenpraktijk Steendokters overgenomen. Sinds 8 januari werken we met een nieuw team en drie nieuwe huisartsen. Wij willen u graag goed informeren. Daarom sturen wij 4 keer per jaar een nieuwsbrief. In deze eerste nieuwsbrief enkele praktische zaken over uw huisartsenpraktijk.

We zijn nog niet helemaal klaar

We hebben nog veel te doen en kunnen u momenteel alleen helpen als het echt dringend is. Huisartsenpraktijken uit de directe omgeving én de huisartsenspoedpost in Meppel helpen ons mee. Het kan dus voorkomen dat uw hulpvraag door een van de praktijken in de regio wordt beantwoord of dat u wordt verzocht tussen 17.30 en 18.30 uur op de Huisartsenspoedpost in Meppel te komen. Wij hopen op uw begrip en doen ons best dit zo kort mogelijk te laten duren.

Uw online dossier

Het is makkelijker om met ons te communiceren door in te loggen op onze website www.praktijksteenwijk.nl. Voor uw online dossier heeft u een account nodig. Met dit account kunt u vragen aan de dokter stellen, uw dossier en uitslagen bekijken en herhaalrecepten aanvragen.

Account aanvragen en activeren

  1. Geef uw eigen e-mailadres, naam, geboortedatum en 06-nummer door aan onze praktijk. Vul hiervoor het formulier in op praktijksteenwijk.nl/veelgestelde-vragen. Of bel 0521-514003 en toets 2.
    Voor iedereen is een eigen mailadres nodig. Dit geldt ook voor kinderen!
  2. Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met een activatielink. Klik hierop om uw account te activeren. U ontvangt een code op uw telefoon via een SMS. Daarna verzint u zelf een wachtwoord. U kunt hierna inloggen op onze website.

Hulp nodig?

Vindt u het lastig om uw account te activeren? Kom op vrijdagen tussen 26 januari en 1 maart van 10:00 tot 15:00 naar onze praktijk. ‘Sociaal Werk de Kop’ is dan aanwezig om u  hierbij helpen.

Nieuwsgierig naar ons team? Kijk op www.praktijksteenwijk.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Dokter Drenthe, locatie Steenwijk

Praktijkinformatie

Alle consulten van patiënten met een Nederlandse verzekering worden direct bij de verzekeraar gedeclareerd. Je kunt de tarieven vinden op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit, de Nza.

Heb je een klacht?

Wij vinden het belangrijk dat wij je goed kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze zorg. Ondanks onze goede intenties en inspanningen kan het voorkomen dat je vindt dat wij je onzorgvuldig of onjuist benaderd of behandeld hebben. Wij willen het graag van je horen wanneer je niet tevreden bent en nodigen je uit om dat met ons te bespreken.

Maak daarvoor een afspraak met ons om het probleem te verhelderen. Dit kan via info@praktijksteenwijk.nl of door een bericht achter te laten op 0521-514003. Meestal lost dit al veel op. Indien we gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing komen, kun je een schriftelijke klacht indienen bij de onafhankelijke klachtencommissie van de SKGE. Aan de klachtenregeling zijn geen kosten verbonden.

Huisartsenpraktijk Dokter Drenthe
  • Sluisweg 2
  • 8332 JC Steenwijk
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten